Kajzerka Automatic
Freeze
dawkowanie: 1,5 %
pakowanie: worki, 25 kg


Specjalistyczny środek przeznaczony do produkcji pieczywa drobnego wstępnie zapiekanego oraz pieczywa mrożonego. Pozwala uzyskać ciasto o wysokiej elastyczności miękiszu, doskonałym rozroście w piecu i dużej tolerancji garowania. Gotowy wypiek charakteryzuje się apetycznym wyglądem, delikatną, chrupiącą skórką oraz przedłużoną świeżością.

Copyright ©2021 Bionat.pl, Wszelkie Prawa Zastrzeżone
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem