Środki wypiekowe uniwersalne, wysokoskoncetrowane

Wyjątkowo oszczędny preparat poprawiający jakość i wartość wypiekową pieczywa drobnego (bułek) oraz chlebów mieszanych. Doskonały dla piekarni stosujących obróbkę mechaniczną ciasta. Wymaga uważnego, dokładnego odważania, z uwagi na bardzo niskie zalecane dawkowanie. Produkt ten  poszerza ofertę, czyniąc sytuację komfortową pod względem cenowym.

                                                Super Jack                                                  

dawkowanie: 0.1 %
pakowanie: worki 25 kg

Zalecane proporcje wody do mąki to około 50 l na 100 kg. Preparat ma prawie wszystkie zalety "Jacka" skomponowane z właściwościami delikatnej w działaniu " Alody".

Suer jack - receptura chleba wiejskiego

Copyright ©2021 Bionat.pl, Wszelkie Prawa Zastrzeżone
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem